DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II va avea loc  în perioada 14-16 octombrie 2021, în Pavilionul B1.

DENTA – un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medicii și tehnicii dentare, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.
  • DENTA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea DENTA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

DENTA este cea mai importantă expoziție de profil din România. Acest eveniment se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentară.

Plus valoare la DENTA!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!

Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției DENTA în spațiul interior, în Pavilionul B1

În cazul în care, ulterior datei de 15 iulie, autoritățile vor decide reintroducerea restricțiilor privind organizarea de expoziții, târguri și evenimente în spații inchise ne propunem:

2. Organizarea expoziției DENTA doar pe spațiul exterior:

Dacă, după data de 15 septembrie 2021, autoritățile vor interzice organizarea târgurilor, expozițiilor și evenimentelor atât în spațiu interior, cât și în spațiu exterior, ne propunem:

3. Organizarea expoziției DENTA doar pe platforma virtuală:

ro_RORO