DE CE SĂ FII VIZITATOR?

SUNTEȚI INVITAȚI LA DENTA, ÎN PERIOADA 14-16 OCTOMBRIE 2021, ÎN PAVILIONUL B1!

DENTA, ediția de toamnă 2021 este organizat într-un mod inedit, atât în Pavilionul B1, cât și pe o platformă virtuală special creată pentru a vă facilita interacțiunea directă cu firmele expozante te oriunde v-ați afla!

Asociațiile profesionale din domeniul DENTA vă vor întâmpina cu evenimente conexe, precum conferințe cu teme actuale și de interes pentru publicul specialist, demonstrații și seminarii. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

De ce să vizitați DENTA 2021?

  • Pentru a profita de ofertele pe care EXPOZANȚII le-au pregătit special pentru ediția virtuală;
  • Pentru a descoperi cele mai NOI și INTERESANTE echipamente medicale;
  • Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea perfectă în funcție de preferințe, specializare și buget;
  • Pentru a profita de cele mai bune și interesante cursuri și conferințe, lansări de carte, cursuri creditate cu puncte EMC.

Program de vizitare

14-16 octombrie 2021: între 10.00-18.00

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Intrare gratuită pe platforma virtuală

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO